michelant

Intieme selfie hoe een sexy foto te maken

Als u besluit uw man tevreden te stellen en intieme correspondentie te combineren, is het beter om uw foto’s in sms te verzenden. Het feit is dat sociale netwerken – een transparant ding. En hacken of per ongeluk vergeten is het installeren van privacy -instellingen heel eenvoudig. Dus je kunt niet in zo’n situatie zijn, gewoon Kamagra 100 mg omzeilen.

Een ander belangrijk punt, onthoud wat nooit teveel is: controleer de naam van de geadresseerde meerdere keren! Je weet zeker dat je veel gevallen kent wanneer persoonlijke berichten deze man niet hebben bereikt. Bijvoorbeeld voor de baas.

Controle nummer 2: intriges

Verwijder jezelf naakt, laat een man achter voor fantasie. Verwijder uzelf bijvoorbeeld niet volledig naakt, maar in kanten ondergoed. Trouwens, https://libidoverhogen.com/hoe-het-libido-te-verhogen-praktische-tips/ dit is misschien het enige geval wanneer hij er echt naar kijkt, hij probeert te zien wat er verborgen is in zo’n verleidelijk pakket. In het leven denkt hij niet dat alles niet eens teveel van je linnenkleur is. Jammer, waar?

Regel nr. 3: Fantasie tonen!

Om wakker te worden in je geliefde verlangen om snel naar huis terug te keren. Bijvoorbeeld in plaats van een saaie naakte selfie in de spiegel (erger nog, als het met een explosie!) Sta in de pose van een soldaat, probeer dans te tonen. De eerste opname – je bent in ondergoed, imiteert verleidelijke bewegingen, de tweede – je laat zien dat ik van plan ben om iets van mezelf af te nemen (je kunt hem zelfs vragen om te kiezen, of het een intieme correspondentie is) en voor de derde keer beloon je al je al je Geliefde persoon die naar hem wacht en naar hem gestuurd – mooi, wenselijk en volledig naakt.

Regel nr. 4: Overdrijf het niet met filters

Volledig uitgesloten filters zijn het niet waard, omdat de foto’s er echt beter uitzien. Maar overdrijf het en probeer je lippen te vergroten, maak een heup of meer dan op de een of andere manier strak. Je man weet perfect als je kijkt, dus waarom zou je zo’n grappige manier bedriegen?

Als je complexen hebt over deze vorm, kies dan gewoon de meest overwinnende items – in deze geheime selfie.

Regel nr. 5: negeer de achtergrond niet

De belofte van een goede opname – licht. Kies een dag, val opzij zodat de sluiter minder contrasteert en uw gezicht niet donkerder maakt. De Engelse fotograaf Rankin adviseert: “Plaats een vel wit papier onder de kin als u zelfcomplicentie verwijdert. Het witte oppervlak weerspiegelt het licht van de explosie. De ogen zullen schijnen en de huidstructuur ziet er beter uit “. En we kunnen wit beddengoed gebruiken. Volgende: achtergrond. Detovukhi moet minimaal zijn. Wees trouwens niet bang om het te overdrijven in cosmetica: de camera eet derde make -up. Daarom schilderen ze op de set gezichtsmodellen in verschillende lagen en zeer dicht tonaal.

Regel nummer 6: Inspir!

Om jezelf de juiste stemming te maken en een betere benadering van de juiste selfie te kiezen, veranderen een paar herenmagazijnen, waarin er een seksuele opname is. Wat meer is, “Instagram” heeft al lang bestaande meisjes die graag met abonnees delen met hun foto’s met licht erotisch. In de regel kiezen ze een mooie achtergrond, ga zo op (val, ga zitten) in de overwinningshouding en maak geweldige foto’s!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top